Team

Wie zijn wij?

Vader en zoon Martin en Bennet van Duren hebben in 2021 samen met ondernemer Marc Van Riesen de Padel Academy in Son geopend. Vanaf het eerste moment was voor ons duidelijk dat we de onstuimige groei van de padelsport in Nederland in ieder geval in Son in goede banen wilden leiden.

Wij richten ons op het geven van lessen en clinics op hoog niveau met speciale aandacht voor aanstormend jeugdtalent. Martin en Bennet zijn de eerste Nederlandse padeltrainers die zijn opgeleid aan de Babolat Padel Academy in Madrid, waar de beste trainers van de wereld hun opleiding hebben genoten. Daarnaast kun je in onze hal altijd vrij padellen, ongeacht of het regent, waait of sneeuwt. Bij ons binnen heb je geen last van natte ramen of ballen die niet stuiteren, bij ons binnen speel je altijd in de Son!

Martin van Duren

Mijn naam is Martin van Duren. Samen met mijn zoon Bennet run ik de Van Duren Padel Academy. Ik heb 15 jaar profvoetbal gespeeld bij allerlei clubs waaronder PSV, FC Groningen en FC Basel. Na mijn voetbalcarrière ben ik jeugdtrainer geworden bij PSV en heb ik gewerkt met onder anderen Memphis Depay en Cody Gakpo.

Werken met jeugd heeft mijn speciale passie – training geven vind ik dan ook geweldig. In 2018 ben ik bij PSV gestopt en heb ik me volledig op het padel gestort. Ik heb ook hiervoor mijn trainersdiploma behaald en ik ben cursussen gaan volgen in Spanje om nog beter te worden. Ik ben enthousiast omdat ik het spel zo leuk vind en zag dat het voor iedereen leuk kan zijn.

Wij willen met ons team dan ook het beste padel-opleidingsinstituut worden van Nederland voor deze sport die zo hard aan het groeien is. Trainingen, lessen, wedstrijden, toernooien of vrij spelen; daar willen wij bij betrokken zijn in onze hal. Persoonlijk vind ik het een uitdaging om de jeugd tot het hoogste niveau te kunnen brengen.

Bennet van Duren

Mijn naam is Bennet en samen met mijn vader run ik de van Duren Padel Academy. Ik tennis al jaren op hoog niveau. Daarnaast heb ik lange tijd tennistraining gegeven bij onder andere TV Tegenbosch in Eindhoven en Club Pellikaan in Tilburg.

Ik speel al weer een tijdje padel en dit jaar speel ik in het hoogste Babolat padel-team in de topklasse Padel Indoor competitie.

Op dit moment geef ik alleen nog maar padel trainingen. Daarvoor ga ik regelmatig naar Madrid en Malaga voor een opfriscursus om zo het maximale te kunnen leren en over te kunnen brengen aan onze leerlingen.

Samen met mijn vader hebben we als doelstelling om de sport padel op het hoogste niveau van Nederland te brengen op onze Academy en tegelijkertijd de sport voor iedereen toegankelijk te maken en houden..

Mike Remezond

Mijn naam is Mike Remezond, ik ben 63 jaar en woon in Eindhoven maar oorspronkelijk kom ik uit Son. Ik ben zelfstandig ICT ondernemer, freelance Padel -en Squashtrainer en sportvoedingsdeskundige. In de zomer doe ik graag aan wakeboarden.

Ik ben in 1984 via diverse sporten in de atletiek beland. Eerst als atleet, waar ik als sprinter een paar jaar in de subtop liep en vanaf 1990 tot 2009 als technisch sprint -en werptrainer bij PSV jeugd atletiek. Vanaf 1988 ben ik ook gaan squashen. De fysieke intensiteit en het gladiatorengevoel op de omsloten baan is verslavend. Tot op heden speel ik nog steeds mee in de top 15 van het Europese SquashMasters circuit.

Padel heeft sinds 2017 ook een belangrijke plek in mijn sportleven gekregen. Dit is goed te combineren met squash. De padeltrainer opleiding heb ik in 2019 onder Norberto Nesi gevolgd, waarna ik het KNLTB trainersdiploma heb gehaald. Door de regelmatige bijscholingen van Mauri Andrini, Diego Mieres (bondscoach NL team) en Santi Moreno blijf ik scherp tijdens het training geven en het zelf spelen. ik vind het fantastisch om tijdens lessen en trainingen via de Van Duren Padel Academy bij te dragen aan het verbeteren van deze geweldige sport!

Kevin Leijendekker

Hallo ik ben Kevin. Ik speel of moet ik zeggen speelde jaren lang tennis, onder andere bij tennisclub Wettenseind in Nuenen. Een tijd geleden ben ik aanraking gekomen met padel en vond dit zo leuk dat ik direct gestopt ben met tennissen.

Bij mijn club Wettenseind zijn er nog geen padel banen dus moest ik het op andere locaties doen. Zo ben ik in contact gekomen met Martin en Bennet en hun mooie padel hal in Son. Ik ben bij de Van Duren Padel Academy gaan trainen en werd steeds beter en enthousiaster. Dit had tot gevolg dat ik zelf ook de cursus van padeltrainer ben gaan doen bij de KNLTB.

Ik ben sindsdien lid van het trainersteam van de Academy en hoop jullie in die hoedanigheid graag een keer te zien bij een training of een clinic in de mooiste padel hal van Nederland.

Wil je een baan huren? Klik hier en spelen maar!

De Van Duren Padel Academy beschikt over vier indoor banen waarvan een zelfs met panoramazicht. Alle banen zijn vanaf 60 minuten te huur. Ook is het mogelijk voor een half jaar of een jaar een baan voor 60 of 90 minuten per week vast te leggen. Dit is voordeliger en je hebt elke week de zekerheid van een baan, want vol = vol. Klik hier voor een actueel overzicht.

Houd onze website in de gaten: regelmatig zijn er toernooien, clinics en events waaraan je kunt deelnemen!

Wij kijken ernaar uit je padel te zien spelen in mooiste hal van Nederland, nos vemos pronto, vamos!

Martin, Bennet, Mike en Kevin

Van Duren Padel Academy, altijd padellen in de Son!