Team

Wie zijn wij?

Martin en Bennet van Duren, vader en zoon. Martin heeft jarenlang als profvoetballer gespeeld bij onder andere PSV, FC Groningen en FC Basel en is daarna 20 jaar jeugdtrainer geweest bij diverse voetbalclubs. Na zijn voetbalcarrière is hij actief gaan tennissen, totdat hij vijf jaar geleden in aanraking kwam met padel. Hij is aan deze sport zo verslaafd geraakt dat hij niet lang daarna met enthousiasme zijn trainersdiploma’s heeft behaald.

Bennet tennist al jaren op hoog niveau. Daarnaast geeft hij al langere tijd tennistraining bij onder andere TV Tegenbosch in Eindhoven en Club Pellikaan in Tilburg. Net als Martin raakte ook Bennet steeds meer besmet met het ‘padelvirus’ en ook hij beschikt inmiddels over de benodigde trainersdiploma’s.

De gezamenlijke passie voor de padelsport heeft geleid tot de Van Duren Padel Academy in het Indoor Padel Centrum in Son en Breugel. Een Academy die lessen en trainingen verzorgt op elk niveau en voor alle leeftijden. Je kunt hier het hele jaar door trainen en natuurlijk vrij kunt spelen. Mede door de samenwerking met Babolat zijn Martin en Bennet de eerste Nederlandse padeltrainers die zijn opgeleid aan de Babolat Padel Academy in Madrid waar de beste trainers van de wereld hun opleiding hebben genoten.

Wil je een baan huren? Klik hier en spelen maar!

De Van Duren Padel Academy beschikt over vier indoor banen waarvan een zelfs met panoramazicht. Alle banen zijn vanaf 60 minuten te huur. Ook is het mogelijk voor een half jaar of een jaar vooruit een baan voor 60 of 90 minuten per week vast te leggen. Dit is voordeliger en u heeft elke week de zekerheid van een baan, want vol = vol. Klik hier voor een actueel overzicht en stuur ons een email om uw baan vast te leggen.

 

Houd onze website in de gaten: iedere periode zijn er toernooien, clinics en events waaraan je kunt deelnemen!

Wij kijken ernaar uit je padel te zien spelen in mooiste hal van Nederland. Tot snel.

NOS VEMOS PRONTO, VAMOS!

Martin en Bennet Van Duren

Van Duren Padel Academy,

altijd padellen in de Son!